Sandnes Ulf vant 4-1 hjemme mot Kopervik

Logo_Sandnes_Ulf_4-f_1_1_6
Sandnes Ulf er sannenlig i støtet for tida, på lørdag slo vertene Kopervik 4-1, og beholder inntil videre 2.plassen i 2.divisjon -- godt jobbet!

Dette var en kamp det var veldig viktig å vinne for ikke å miste Mandalskameratene av syne, da Kopervik ikke skal ha noe å stille opp med mot Sandnes Ulf, så dette var oppskriftsmessig.
Comments

Nyhet - Musikkvideoer her på malmin.org!

Du kan nå finne musikkvideoer her på malmin.org, bare sjekk her eller bruk menyen til venstre!

I første omgang må vi selvsagt starte med Iron Maiden, siden de vel antakelig er størst, eller hva?!? ;-)
Comments

Nytt på Familie og venner

Sjekk Familie og venner-seksjonen, der er det nå nytt.

Klikk her dersom du trenger brukernavn og passord.
Comments

Laget treningsdagbøker

Jeg har nå laget 3 treningsdagbøker, for hhv. Egil, Glenn og Roar. Disse dagbøkene blir oppdatert av de respektive eierene, og gjøres dynamisk. For de interesserte; det gjøres via iFrame kombinert med en page block i Blocks 2.0, som kjøres via RapidWeaver. Ganz nize -- få deg, Mac, du også! ;-)
Comments

Vektkonkurranse nummer 5 er klar!

Vi er igang med Vektkonkurranse nummer 5!

Den foregående ble vunndet av Glenn. Han er nå ganske tett på idealvekta, og skal ned bare 2 kg. Kanskje ikke så mye i kg, men det er ganske mye når man ikke lenger har så mye å ta av. Egil og Roar skal ned henholdsvis 7,0 og 8,6 kg i forhold til startvekta.

Følg med, følg med :-)
Comments

Vektkonkurranse nummer 4 er ferdig

Vektkonkurranse nummer 4 er nå avsluttet, med Glenn som suverén vinner!
Comments

Lagt ut flere bilder...

Sjekk "Familie og venner"-seksjonen for bilder fra speiderturen til Fredrik.
Comments

Gått over til ny versjon av RapidWeaver

rw35_icon_small
Jeg har tidligere gått over til ny versjon av RapidWeaver, fra .3.2.1 til 3.5, da det har vært store forandringer i dette programmet. RapidWeaver er det programmet jeg bruker for å lage internett-sider.

Tidligere har jeg oppgradert når jeg har jobbet med OpenOfficeSchool.org, men har avventet litt før jeg tok steget med Malmin.org, siden det enda bare er en beta-versjon av 3.5 (beta-versjon er en "nesten-ferdig"-versjon, men som kan inneholde feil).

Det er mye godt snadder i den nye versjonen, som gjør at det er enda enklere og kjappere å vedlikeholde sidene. Det største minuset med RapidWeaver, er at det ikke finnes PC-versjon av det... Og det kommer nok dessverre til å gå en god stund før det skjer.

For de som har Mac, anbefaler jeg det på det sterkeste!
Comments

Oppdatering på "Familie og venner!

Vil bare opplyse om at BaugeMalmin-bloggen er oppdatert...
Comments

OpenOfficeSchool er offisielt åpnet

Nå er endelig OpenOfficeSchool offisielt åpnet! Det er foreløpig ikke veldig mange leksjoner som liger ute, men det vil stadig komme flere. Foruten generelle tekster, ligger det nå fire leksjoner ute, og nummer 5 er underveis.

OpenOfficeSchool er en site for alle som ønsker å lære mer om OpenOffice, som er et gratis, men fullgodt alternativ for 99 % av befolkningn, til Microsoft Office. Jeg jobber selv daglig med Microsoft Office, som er en kjempegod pakke. Men koster langt mer.

Sjekk selv, se om det er noe du kan bruke! Og husk at det vil komme mer hele tiden der!

Roar
Comments
Neste side